Veckans bästa

Oj vad slutet av veckan har gått fort, ser att jag inte har bloggat sedan i onsdags. Det är inte likt mig och jag vet faktiskt inte vad det beror på. Jag har inte haft speciellt mycket att göra och jag har lagat mat så jag har recept att dela med mig av. Jag har bara gjort annat. 
Ni som följer mig på Instagram såg igår att jag skurade altanen och sen hade vi en mysig eftermiddag i vårt soliga varma altan-hörn. Som jag njuter av de få solstunder vi får och jag drömmer mig bort till sommaren.
Vi har ätit en del riktiga goda saker den här veckan, men det absolut godaste åt jag i början av veckan. Jag kokade ihop en stor laddning av en god chilikryddad grönsaksgryta som jag åt tillsammans med ugnsstekt lax. Låter kanske inte så speciellt och ser inte så speciellt ut heller, men det var såå gott och precis det jag var sugen på där och då. 
Igår åt jag grönsaksgrytan till grillad kyckling. Även det var supergott, så vilket kanontillbehör jag har i kylen just nu. God som ensamrätt och supergod som tillbehör. Recept kommer….

Jag har inga speciella planer för dagen. Solen skiner just nu så jag är lite sugen på att gå ut och fortsätta göra fint på altanen och gården. Gäller att passa på de få stunder solen är framme känns det som och prognosen säger att det ska börja regna på eftermiddan.
Eller ska jag kanske dra igång lite brödbak? Har ett paket jäst i kylskåpet som jag borde använda snart. Fast det gör jag nog senare när det har börjat regna, om det börjar regna. Känns lite onödigt att vara inne när solen skiner.
Jag ska även göra en veckomatsedel till er. Tyvärr hade jag ingen förberedd så därför blev det ingen inspirationsmatsedel nu på söndagmorgon, men det kommer……
Ha en bra söndag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *