Redan helg

H-E-L-G?

Så underbart att jag har en massa lediga dagar framför mig och vädret verkar bli hyfsat dessutom. Sol, men ingen kanonvärme. Men jag är glad för det lilla. Här ska njutas! Jag ska försöka maxa tiden i vårt soliga lä-hörn där det blir tokvarmt även om det inte är speciellt varmt i luften.

Alldeles strax ska jag hämta veckans beställda mat från Ica. För vi fortsätter beställa mat för att slippa trängas med folk. Och långhelger som dessa lär det vara extra mycket folk på mataffärerna. En Ica-handlare här i Luleå har t.o.m bett att det bara kommer en från varje familj när det är dags för handling, just för att minimera trängseln under helgen.

Jag tänker fortsätta beställa mat ett tag till för det är verkligen skönt och praktiskt, men jag längtar faktiskt en hel del till att gå i en mataffär och inspireras. Men jag håller i och håller ut, för det gäller att inte ge upp och tro att faran är över än.

Nu ska jag vila lite innan det är dags att hämta maten.
Hoppas ni har en bra onsdag och att ni också får lite extra ledigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *