Dubbelkalas med trippel-rätter

Igår hade vi kalas hemma hos oss, så kul att få ordna lite fest. Vi var bara närmaste familjen och vi firade våra två ”nya” vårbarn som fyllt år under april och maj. Kul att få något att fira på våren också annars har vi mycket kalas på andra halvan av året.

Vi började med förrätten ute på min älskade altan, allt blir så mycket godare och så mycket mysigare där. Men än är det bara solen som värmer så när klockan närmade sig 19 flyttade vi in och åt varm- och efterrätten i köket (som jag också älskar) och fortsatte kalaset där .

Dubbelkalas med trippel-rätter

Förrätt ute i solen

marinerade räkor
finn crisp snacks
morötter
dipp


Varmrätt

älgfilé
ugnsstekt potatis o morötter
vinsås
sallad


Efterrätt

fruktsallad med apelsin, satsumas, banan, 2 sorters äpplen och hallon
glass – krossad choklad och vanilj
mjölkchoklad med Daim eller Oreo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *