Hellre baklänges

Redan morgon?

Jag hade inte sovit klart och blev lite smådeppig när klockan ringde. Jag har haft ännu en vaken-natt då jag bara ligger o vrider o vänder på mig och det är helt omöjligt att somna. Jag vågar inte tänka på hur få timmars sömn det blev. Många koppar te lär det i alla fall bli i dag.

I natt var det inte månens fel, som det så ofta annars är, nej i natt var det nog stressens fel. Har lite för mycket att göra just nu  och början på juni ser inte rolig ut. Så jag låg nog o försökte klura ut hur jag skulle få ihop allt. Men jag är specialist på planering så det kommer nog blir bra trots allt.

Jag får nog se till att baka nån god efterrätt efter jobbet idag, något riktigt smarrigt och chokladigt. Hellre desserts än stressed ?

På tal om tid så ska jag snart sätta mig och beställa veckans mat. Där har vi sparat jättemycket tid nu när vi håller oss ifrån matvaruaffärer och istället beställer på nätet. Känns bra att vi håller oss ifrån eventuell smittspridning men nog saknar jag att gå omkring på matvaruaffärer, känna, titta och inspireras av alla varor. Undra när vi kan återgå till det igen?

Nu är dagens första kopp te uppdrucken och det är dags att väcka Ida och cykla iväg till jobbet. 
Men först vill jag önska er en bra onsdag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *