Det blir ljusare

God morgon☀️
Så mycket lättare det är att stiga upp när solen skiner och det är ljust, men å andra sidan är det lite svårare att gå o lägga sig när solen fortfarande skiner vid 22-tiden. Men trots det så älskar jag våra ljusa nätter.
Men det är inte bara nätterna som blir ljusare, även jag såg till att bli lite ljusare i håret inför sommaren. Jag hade en sån skön torsdagseftermiddag då jag hade några timmar i frisörstolen med total avkoppling.
Från att ha haft en ganska mörkbrun färg har jag nu lagt ljusbruna slingor i hela håret, så att det får en ”solkysst” känsla (inte min kommentar från början men den var ganska beskrivande så jag återanvänder den). Jag fick även för mig att jag inte ville klippa håret så mycket som jag brukar, kul att spara ut det en aning. Så det klipptes bara igenom litegrann och klippte upp det lite lite mer för att det inte ska blir så tungt. Få se hur länge det dröjer innan jag går o klipper av det igen??
Lite te är aldrig fel
Så här såg jag ut före klippning och färg


Några folie-slingor och resten färgades ”på fri hand”. Spännande väntan på att få se resultatet.
Ta da, mycket ljusare och ytterst lite kortare.
Fixades även till med lockar, men det är bara tillfälligt.

En helg med massa trevligheter har vi framför oss. Underbart nu när vädret tillåter att man kan vara ute för då kan man passa på att träffas lite mer igen. Som vi längtat! Ikväll blir det grillmiddag och jag har lovat att fixa efterrätten. Men jag har inte lyckats bestämma vad det blir än, men jag lär nog komma på nå roligt att göra.

På söndag då det är mors dag ska syrran och jag fira vår mamma ute på vår altan med några meters avstånd. Safety first! Men så kul att ändå kunna umgås och fira lite. Prognosen säger att det ska bli riktig sommar på söndag med 23 grader varmt?

Nej, nu måste jag cykla till jobbet för tidig start betyder tidig hemgång❤️

En kommentar till “Det blir ljusare”

  1. Snygg klippning.
    Ja det blir svårare att somna nu när det blir ljusare ute om kvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *