Skinkmacka och jullängtan

Nu inför Halloween finns de ”helgskinka” i affärerna och som den jultok jag är köpte jag en sån skinka, griljerade den och åt den sedan med äppelmos på knäckemacka. Bland det godaste som finns! Inte blev min jullängtan mindre precis av den goda mackan.

Ida har önskat lussekatter och jag tror jag måste uppfylla hennes önskan. Jag blir lycklig bara jag tänker på den goda doften vi kommer få i köket.
Men innan vi har jul så har vi ju faktiskt en Halloween. Vi har en massa halloween-pynt men de senaste åren har jag aldrig plockat fram det eftersom Ida har varit i Jämtland på höstlovet. Men pga Corona är hon hemma i år så då kanske det är läge att ta fram allt gammalt pynt och göra lite Halloween-fint.

Nu är det nog dags för en till skinkmacka och krypa upp i soffan för att se dagens herr-hockey-match. Damerna har redan vunnit sin match så nu hoppas vi på tre nya poäng.
Hoppas ni njuter av denna lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *