5 godaste inför Halloween

Det blev ingen veckomatsedel igår för jag höll på med så mycket annat roligt så jag hann inte med att fixa nån inspirationsmatsedel. Tanken var istället att jag skulle ge er 5 godaste inför Halloween, men det hann jag inte heller. Men de tipsen kommer här istället.

5 godaste inför Halloween

Portionsskålar med sallad och fina servettringar är första tipset ni får. Istället för att karva ut stora pumpor kan man använda små apelsiner till att göra läskiga ansikten av. Sedan blir det perfekt att fylla dem med sallad innan man dukar fram dem.
Halloweenmuffins med jord o maskar är både gott och effektfullt inför halloween.
Spökmaränger är en gammal klassiker som nog de flesta har koll på. Roligt pyssel för barnen.
Potatismos-spöken kan man fixa för en lite roligare middag.
Chokladbollsspindlar som man kan använda på spindelnätstårta eller äta som de är också en gammal klassiker.
Nu är höstlovet igång men jag jobbar på som vanligt, i alla fall måndag till torsdag. Jag hoppas jag kan vara ledig på fredag och fixa inför årets halloween-middag, men det är inte helt säkert än. Eller det är inte helt som vanligt för jag tänker börja klockan sex varje morgon eftersom jag inte behöver vara hemma och se till att Ida tar sig upp och i väg till skolan.
Jag älskar känslan vid 3-tiden då jag vet att jag har jobbat full dag och kan gå hem utan problem. Nu när vi har ställt om till normaltid var det dessutom extra skönt att kunna gå hem strax efter tre för då hade det inte hunnit bli mörkt än, men det var inte långt ifrån.
Nu fortsätter jag måndagen med att skjutsa Ida till o från basket-träningen, middagsfix, måndagsstädningen (efter helgen) och soffhäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *