Längtar…

Vad veckorna flyger fram, jag hinner ju inte med. Men ju fortare veckorna går desto fortare är sommaren här. Så det är kanske inte så dumt ändå att veckorna går lite för fort. Men helgerna kan gärna få gå lite långsammare. Jag längtar alltid till sommaren men just nu längtar jag lite extra för då kan man börja umgås igen. Utomhus och med avstånd känns hyfsat säkert o bra.

Morgonen började jag med nybakat bröd – lyxfukost och bästa starten. Igårkväll blandade jag ihop en deg som fick kalljäsa under natten och sedan gräddade jag den i morse så vi kunde duka fram nygräddat grytbröd på frukostbordet.

Visst fick brödet fin hjärt-form? Det var inte meningen, utan det bara blev så.
Betyder kanske nå 🙂

Undra om det var den starten som gjorde att jag och Ida tog oss ut på en promenad och skidtur trots att klockan precis hade passerat 10. Det var lite småkyligt pga blåsten, men riktigt härligt ändå.

Sen for vi och hämtade den förbeställda maten på Ica Maxi så att jag kunde sätta igång dagens middag som blev en köttgryta med rotsaker som fick koka riktigt länge. Och den blev klar lagom till hockeyn började på tv, så det blev en soff-middag idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *