Moment 22

Tanken var att jag igår skulle börja utredas för min långvariga hosta, återkommande halsonda, att jag alltid fryser och att jag typ aldrig är frisk. Så jag började med ett läkarbesök över telefon, pga mina symtom vill de så klart börja med ett telefonmöte istället för ett fysiskt möte. Vi kom överens om att jag skulle börja med att ta en massa olika prover för att bl.a. se om jag har brist på något.

Så han bokade in mig på en Covid-mottagning där de med misstänkt Covid hanteras (vi misstänker inte att jag har Covid, utan det är bara en säkerhetsåtgärd). Så jag skulle både ta covid-test men även en massa andra prover. Men när jag väl kommer dit så blir det bara ett Covid-test för det var det enda de gjorde där, enligt hon jag träffade. Okej, då var det bara att åka hem besviken och uppgiven att detta då kommer dra ut på tiden ännu mer. Jag ringde min hälsocentral igen och de förstod ingenting för regionen har kommit överens om att Covid-mottagningen jag var till även ska ta andra tester när det behövs.

Men vi bestämde i alla fall att när jag väl får svar på mitt Covid-test och det förmodligen är negativt då ska jag på en gång höra av mig till hälsocentralen för då är jag välkommen dit på provtagning. Så nu blir det ännu en gång en lång väntan på provsvar och i väntan på det måste jag hålla mig hemma, för så är ju reglerna när man tagit Covid-test. Jag hoppas verkligen att jag får svar imorgon, så jag kan gå vidare med de riktiga testerna och kanske komma vidare i min utredning.

Är så glad att jag åtminstone kom till en bra läkare som tog mina symtom på allvar. För tyvärr är det alltför många som inte gör det. Men nu känner jag äntligen lite hopp om att jag kanske kan få bukt med detta och slippa jobba och känna mig småsjuk mest varje dag.

Nu har jag klagat klart för idag och ska fortsätta se hockeyn, som än så länge ser riktigt bra ut för Luleå leder med 3-1.

3 reaktioner till “Moment 22”

 1. Hej!
  Saknar din matsedel undrar om den kommer tillbaka🙈
  Krya på dig och jag hoppas att du får svar fort på vad det kan vara som du inte mår bra av.
  Ha en fin kväll⛄️

  1. Jag planerar för att matsedeln ska komma tillbaka. Kanske blir det redan på söndag. Vi får se om jag hinner.
   Tack för din omtanke, idag ska jag nog äntligen få ta resterande prover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *