Matsedel v.6 februari 2021

Efter ett långt uppehåll är nu veckomatsedeln tillbaka. Jag har varit lite i valet o kvalet om jag ska börja om med dem. De tar lite tid att göra och jag har inte fått så mycket feed-back på dem så jag har inte vetat om det är någon som läser dem överhuvudtaget.

Men nu har jag faktiskt fått flera förfrågningar om inte veckomatsedlarna ska komma tillbaka. Och er vilja är min lag! Så här kommer årets första veckomatsedel. Hoppas ni hittar nå gott! Missa inte veckans godsak, det är en höjdare.

Matsedel v.6 februari 2021

Köttfri måndag
Morotssoppa med ingefära och apelsin

Tisdag
Krämig pasta med röding, dill och ärtor

Onsdag
Curryköttgryta

Torsdag
Janssons frestelse med skinka

Mysfredag
Kycklingenchiladas

Veckans godsak
Saftig semmelkaka

En kommentar till “Matsedel v.6 februari 2021”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *