Uppskjutet

1 februari – som jag har längtat efter den här dagen. Det var ju idag jag skulle få börja mitt nya jobb. Så himla spännande och kul. Men vad händer. Jo detta eländiga Corona-virus vill inte lämna min kropp. Jag är feberfri men hostan har blivit värre. Så för säkerhets skull kom vi överens om, redan igår, att jag stannar hemma den här veckan. Nytt försök på måndag.

Det är jag och (vissa) OS-idrottare 🙂 Vi har längtat och väntat till februari och sen kommer detta virus och ställer till det. Jag behöver dock bara vänta några dagar på en ny chans medan idrottarna måste vänta 4 år.

Det känns inte så kul att börja en ny anställning med att vara sjuk. Men det är bara att acceptera hur världen ser ut just nu och jag tror alla förstår det, men det känns ändå inte speciellt kul. Men det hade varit ännu värre att gå till nya jobbet och smitta ner alla nya kolleger. Och vad hade de tänkt om mig om jag kom dit och sitter o hostar mest hela tiden.

Nej, det här blir nog bra trots allt.

Igår, som var min sista anställningsdag på gamla jobbet fick jag ett blombud med en fin bukett från jobbet. Älskar att få blommor. Och det här var en riktigt fin bukett med många favoritblommor och favoritfärger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *