Statsvetaren

I dag var det skolavslutning här i Luleå, med många glada studenter och sommarlovslediga barn. Men vi firade en examen redan förra lördagen. Då var det nämligen dags att fira Olivia som nu är Statsvetare efter tre års universitetsstudier.

I augusti för tre år sedan kom hon helt plötsligt på att hon trots allt ville börja plugga igen. Så hon skickade in en ansökan via sen antagning. Vilken tur att det då fanns platser kvar på programmet som hon ville gå.

Nu är hon så nöjd att ha pluggat klart och att hennes nya liv – arbetslivet, redan har börjat.

Det blev dock inget stort firande för vår duktiga tjej. Eftersom hon gick upp med ex-jobbet onsdagen före avslutningsceremonin visste hon ju inte helt säkert om hon skulle kunna ta ut en examen eller inte i juni. Dvs fanns det något att fira 🙂

Vi föräldrar var dock aldrig oroliga att inte ex-jobbet skulle fixas i tid. Ja i och för sig när hon hade dubbelsidig öroninflammation och halsfluss veckan innan inlämning blev vi liiite oroliga hur det skulle gå. Men det gick som vanligt – galant.

Olivia med sin ”plugg-kompis” Alexandra. Bra jobbat tjejer!
Olivia med sin barndomskompis Anna-Linnea, som också är klar med sina universitetsstudier från psykologiprogrammet. För 4 år sedan tog de studenten ihop och nu fick de fira nya skolframgångar tillsammans 🙂
Vi började med lite snacks och gott bubbel.
Se’n blev det min och Olivias favorit – smörgåstårta
Syrran som också var med på vårt lilla firande fick en glutenfri räkmacka.
Till efterrätt blev det en pinocchiotårta fylld med grädde och hjortron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *