Firade 15 år

Då är en ny vecka igång och trots att det är mitt i juli så är det en arbetsvecka. Inte så jätteroligt och inte blev det roligare av att datorn kraschade i morse och gjorde min stressiga dag ännu stressigare. Jag var nästan gråtfärdig innan allt hade löst sig på ett bra sätt.

Jag hoppas att det inte fortsätter på samma eländiga sätt resten av veckan. Nu vill jag ha fyra lugna arbetsdagar innan jag åter igen får semester.

Något roligare är att vi hade 15-årskalas i torsdag då Ida fyllde år och vi firade henne med godsaker och presenter. Det var inget stort firande i år, utan väldigt lugnt och mysigt. Idas favorit, Rufus, var hos oss hela dagen och firade med oss 🙂

Som sig bör en födelsedag började vi med att duka upp en god frukost där vi satt länge och åt o pratade. Och självklart blev det lite paketöppning också. Första paketet innehöll ett kort som sa att Ida skulle få klippa sig vid lunchtid. Perfekt tidsfördriv en födelsedag som ibland kan kännas ganska lång. Att hon dessutom blev så himla fin i håret gjorde det ännu mer perfekt.

På eftermidda’n dukade vi upp fika med småkakor, marängtårta och blåbärspaj som vi mumsade på inomhus eftersom solen inte ville visa sig just då. Solen kom o gick mest hela da’n och så fort den visade sig så skyndade jag mig ut för att njuta av sol o värme. Men när den gick i moln blev det riktigt kyligt och jag gick in o värmde mig.

Dagens sista present för Ida blev en överraskningsmiddag då vi hämtade Idas favoritmat – Spicy Poké Bowl och satt hemma och åt. Tyvärr misslyckades de lite med maten då de glömde avokadon till alla. Sån besvikelse.

Om 8 dagar är det dags för nästa kalas…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *