Firat och Fest

Till slut tog även den här veckan slut. Hoppas nästa vecka känns bättre och kortare. Men det räknar jag med för såna här veckor brukar bara dyka upp lite då och då.

I torsdags hade vi bröllopsdag och den brukar vi alltid försöka fira med god mat och dryck. För ni vet – Allt som kan firas ska firas. Men i år blev det att jag firade själv för Leif (och Ida) åkte till Kalix, 9 mil bort, för att se Luleå hockeys första träningsmatch för säsongen. Så de åkte när jag kom hem från jobbet och kom hem ungefär när det var dags att gå o sova för mig.

Lite godsaker såg jag dock till att äta i min ensamhet framför tv:n. Så det var absolut inte synd om mig. Jag började med löjromstoast och avslutade med glass och åkerbär. Såå gott!

Nämen, vad låg på kudden när jag skulle gå o lägga mig

Igår hade jag sån trevlig kväll med vänner från förr. Vi hade en klass-återträff med grundskoleklassen. Vi gick ut 9:an 1986, väldigt många år sedan kan vi konstatera. Jag vågar knappt räkna hur många år det är.

Vissa har jag knappt träffat sedan dess, andra har jag pratat lite mer med men det är ingen jag umgås med. Trots det så kändes det som att man kände alla. Men det är väl så med personer man känt i så många år och så tidiga år så man även hade koll på familjerna och har så många minnen gemensamt med. Kul att höra vad alla gör nu för tiden, vad syskonen gör och hur det är med föräldrarna.

Började klassfesten med bubbel, snacks och underbar utsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *