Covid-vecka

Det har varit en tyst vecka från mig och det beror på att jag trillade dit en andra gång. Så förra veckan låg jag hemma med Covid. Aldrig kul att vara sjuk, men det positiva var att jag har var ensam hemma hela veckan och jag behövde inte oroa mig för att smitta nån annan i familjen. Jag kunde även ligga och sova/slumra dygnet runt utan att störa eller bli störd av nån.

Jag var helt frisk och ovanligt pigg hela lördagen, men på söndagen vaknade jag upp med en sjukdomskänsla och lite halsont. Men det var inte så mycket mer än så, förrän vid lunch på måndag. Då blev jag så himla trött och orkade knappt vara vaken trots många timmars nattsömn. Och efter det har jag vilat och sovit i flera dagar. Men nu håller jag på att vakna till 🙂

Så underbart för en jul-älskare som mig att flera kanaler började visa julfilmer precis nu. Perfekt tidsfördriv när man inte orkar göra så mycket annat än att vila och sova. Dessutom gör det inget om man somnar ifrån slutet. För man kan vara ganska säker på att julfilmer slutar lyckligt och att tjejen och killen blir ihop.

Hade kvar en massa halloween-godis, som hade varit perfekt att ligga o mumsa på till alla filmer. Men jag var inte speciellt sötsugen så det mesta är kvar. Blir perfekt att baka med inför jul.

Den här gången skiljer sig otroligt mycket från förra gången jag hade Covid. Då hade jag hög feber, värk i kroppen och hemsk hosta. Den här gången har det satt sig i bihålorna och jag har varit extremt trött. Men med bara lite feber och lite hosta. Tänk att samma sjukdom från samma virus kan skilja sig så mycket åt. Ja, jag vet att det inte är exakt samma virus, men ändå….

Tror ni att jag åt god mat hela veckan, när jag var ensam hemma? Ja ganska 🙂 Jag var sugen på lite mat, eller salt, men inte så sugen på att laga nå mycket mat så det blev lite smått o gott. Mycket kolhydrat och mindre protein 🙂

Pommes med dressing
Snabbmakaroner och ketchup
Fryspizza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *