Dags igen

Helg igen! En efterlängtad helg för den här veckan har det varit fullt upp både på dagar och kvällar, kombinerat med lite sömn. Så jag ser verkligen fram emot vila och att inte göra nånting.

Hoppas vädret blir minst lika bra som förra helgen, för jag vill vara ute på altanen och njuta av vädret och en massa godsaker hela helgen. Älskar att hänga på vår altan och nu har ännu fler utemöbler tinat fram från snö och is, så äntligen kan jag möblera upp altanen och börja göra den mysig inför favoritsäsongen.

Vi har en väldigt stor altan och har inget altanräcke eller staket på långsidan som är ut mot vägen. Men jag är lite sugen att sätta ett snyggt altanräcke i glas runt vår myshörna i alla fall för att göra det lite mer ombonat där, utan att ta bort utsikten.

Sedan skulle jag vilja ha en ny stor paviljong att sitta och mysa under när solen är som starkast i sommar. Men jag har svårt att hitta den optimala i rätt storlek och som har allt det jag vill ha. Men jag fortsätter leta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *