Följ mig tillbaka

Ni som följer mig på Facebook har redan sett att jag hintat lite om min flytt, återgången till gamla bloggen. Nu är det äntligen dags att gå tillbaka till mat-ro.blogspot.se

Det var där allt startade och jag hade nog aldrig bytt blogg-adress om inte Fb hade tvingat mig. Av någon konstig anledning fick jag inte dela blogg-länkar. Och som en liten bloggare som försöker nå ut till fler är det en katastrof. Jag var inte redo att sluta blogga så då bytte jag plattform. Nu när jag inte är blockad längre (de har nog insett hur ofarlig min lilla matblogg är) så byter jag tillbaka.

Som bloggare är det en katastrof att behöva byta blogg-adress. Jag tappade många läsare och klick av mitt byte och lär tappa några till nu. Men jag känner ändå att jag vill tillbaka till stället där allt började.

Så jag hoppas att ni följer med mig till mat-ro.blogspot.se – Bokmärk gärna sidan och titta in när ni behöver hitta inspiration. Jag blir extra glad om ni lämnar nån kommentar då och då och självklart älskar jag när ni delar min blogg med andra.

Jag håller på att flytta över alla inlägg härifrån till blogspot-bloggen, så snart finns alla recept och inlägg där också. Det tar lite tid och är lite pyssel. Men den som väntar på nå gott…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *