Räkpasta

Ida har ramlat på förskolan och fått skrapsår på näsan och överläppen. Vilken tur att vi inte ska till fotograf. Idag har Isak spelat sin första fotbollsmatch, det var jättekul tyckte han, trots att de förlorade. Eller rättare sagt det blev oavgjort – för det blir alla matcher i Isaks seriespel. Enkelt att göra alla barn nöjda!!

Hade lite rester i kylskåpet som vi åt upp. Jag kokade ny spagetti, som Ida åt med korvstroganoff, Isak åt kycklingklubba och jag åt philadeophiaost och ruccola till spagettin. Till Olivia gjorde jag en räkpasta, som hon tyckte var jättegod.

Räkpasta
riven ost
grädde
räkor
spagetti

Koka upp grädde och riven ost.
Blanda i nykokt spagetti och skalade räkor.
Lägg upp på tallrik och ta några varv med pepparkvarn över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *