Baconlindade dadlar

I lördags hade vi vår traditionella tjej-pysselkväll som alltid är lika rolig och trevlig. Vi börjar på eftermiddagen med glögg, sedan fortsätter vi med pyssel innan vi äter knytis-middag. Därefter blir det kaffe, te och kaka innan vi fortsätter med mer pyssel.

Baconlindade dadlar
1 pkt bacon
16 dadlar utan kärnor

Rulla in varje dadel i en halv baconskiva. Stick i en tandpetare så det sitter.
Grädda i 225 grader tills baconet får färg, cirka 15 minuter.
Servera dadlarna varma eller ljumma.

Det här var ett jättegott glögg-tilltugg. Söt dadel och salt bacon var en perfekt kombination och det var ju så enkelt att göra. Framför allt om man köper kärnfria dadlar så att man inte behöver kärna ur dem själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *