Coleslaw med gräddfil

Jag tycker oftast om Coleslaw när någon annan har gjort den, men mina egna tycker jag sällan om. Nu senast hade min kusin gjort en riktig god variant. Jag frågade om receptet och försökte mig på att göra en god Coleslaw. Jag lyckades nästan. Jag tror en av hemligheterna är att man inte ska ta för mycket röra till vitkålen, utan precis så att det håller ihop.

Coleslaw med gräddfil
vitkål
3 delar gräddfil
1 del majonäs
örtsalt
peppar

Skär strimlor av vitkålen. Pressa den i morteln för att mjuka upp den.
Blanda ihop gräddfil och majonäs. Rör ihop med vitkålen. Smaka av med salt och peppar.

En kommentar till “Coleslaw med gräddfil”

  1. Känner mig hedrad! Ett tips till är också att krydda med lite dijon-senap om man vill ha extra sting i röran. Och sen kan det gärna stå kallt ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *