Äpple- och morotsallad

Som oftast på lördagar har vi riktiga slöardagar. Vi har inte gjort mycket idag förutom småplockat, diskat och tvättat lite. Känner mig lite hängig så jag har nog slagit rekord i antal te-koppar på en dag, vågar inte räkna hur många det har blivit. Olivia har kommit hem från sin minisemester med mormor och morfar och hon verkar ha haft det jätteroligt och bra.

Äpple- och morotsallad
2 äpplen
2 morötter

Skala och riv både morötter och äpplen.
Blanda ihop.

Mina barn är inte så förtjusta i morötter men den här salladen tycker de om. Det är nog Olivias favorit t.o.m. Om man har ungefär lika mycket morötter och äpplen så smakar det mest äpplen. Tänk på att äpplena oxiderar och blir bruna så gör inte salladen så långt i förväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *