Wokgrönsaker med dessertost

I dag är jag och Ida hemma igen, vi ska vila och städa. Jag tror vi börjar med att vila:) Det gick inte så bra i hockeyn igår så nu börjar det bli riktigt nervöst. Djurgården har gått från 0-3 till 2-3 i kvartsfinalserien mot Luleå. Imorgon är det dags igen med match på bortaplan, så då vet ni vad vi ser på TV imorgonkväll.

I går var vi på vinterfest på förskolan där vi fick titta på allt fint de har gjort med is, de hade bl.a. fryst in vatten i plasthandskar och ballonger. Det var jätteläckert, såg ut som färgglada glasprydnader. Tyvärr blåste det jättekallt så man vågade knappt ta av sig vantarna.

Kom på att jag inte har skrivit in receptet på ett av tillbehören till Ayamkycklingen. Det är nog gott till mycket annat också.

Wokgrönsaker med dessertost
wokgrönsaker
fryst bladspenat
dessertost, jag använde en med smak av soltorkade tomater

Stek bladspenaten och wokgrönsakerna enligt förpackningens anvisningar.
Tillsätt dessertost. Låt den smälta något och rör om.
Smaka ev. av med salt och peppar.
Servera genast till kyckling eller kött.

Det här var ett jättegott och mättande tillbehör. Självklart går det bra att använda färska grönsaker som jag oftast gör. Men den här gången var jag lite slö och ville spara lite tid så då använde jag frysta grönsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *