Idas första barnkalas

Nu är Idas första barnkalas över. Hon hade 5 kompisar här som fikade, busade och fiskade fiskdamm. Två kompisar var på semester så de kunde inte komma. Men det är sånt man får räkna med när man fyller år mitt i sommaren.

Som jag förstod blev det inte så mycket de fikade. De åt väl var sin chokladboll och en sked glass ungefär. Till ”fördrink” fick de rabarberslush att svalka sig med, men sen ville de flesta ha saft. Till fikat bjöd Ida på kokosmuffins med rosa frosting, chokladbollar rullade i rosa pärlsocker, kanellängder och cake pops med Ballerina kladdkaka.

Efter fikat var det dags för glasstårta och vi alla sjöng för födelsedagsbarnet. Tårtan var en Barbie-glasstårta av blåbärsglass så den var lila och fin. Dagens höjdpunkt var nog fiskdammen där de fick mycket konstigt, t.ex. disktrasor, strumpor, pusselbit mm. Till slut fick de ordentligt napp med påsar med godis och såpbubblor.
Är det nå spännande i fiskdammspåsen?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *