Glad midsommar!

Åh så glad jag är att vi fick sol i dag. Allt blir så mycket roligare och enklare och alla blir så mycket gladare. Eftersom solen sken redan i morse så packade vi picnic-korgen med pastasallad, dryck och bullar och åkte till Hägnan för midsommarfirande tillsammans med en massa andra lulebor. Förutom att äta och fika hann vi titta på djur, se midsommarstången resas och dansa ”Små grodorna”.

Alla midsommarblommor var slut när jag handlade igår,
men vad gör det när man har en stor Syrénbuske
som blommar så fint och luktar så gott.

Efter Hägnan åkte vi hem och satte igång med middagen så smått. För andra dagen i rad kunde vi sitta ute och äta middag och vi började med vitlöksbröd till förrätt. Sen fortsatte vi med varmrätten som var grillad vinmarinerad älg-enrecôte, fransk potatissallad, rabarberchutney, vitlökssmör, sallad, oliver och Jack Daniel’s glaze.

Grilltallrik à la midsommar.

Till efterrätt åt vi god kladdkaka, jordgubbar och grädde. Så nu är vi mätta och belåtna o ligger i varsin soffa och inväntar fotbollskvartsfinalen mellan Tyskland och Grekland. Hoppas ni alla har haft en solig och rolig midsommar.

Barnen roar sig med kameran
och önskar er en glad midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *