Varma tacomackor

Ännu en kväll och jag sitter i soffan framför tv:n och skriver ett blogginlägg. Det verkar ha blivit en vana. Men om ni inte har förstått det så är soffhörnet min favoritplats på kvällarna. Nu är det dessutom och för ovanlighetens skull väldigt tyst i huset, de stora barnen är ute o ränner medan en småkrasslig och trött Ida redan har somnat.

Dagens middag blev en god man-tager-vad-man-haver-middag. Vi hade bröd, ost, tacoköttfärs och ont om tid. Vad gjorde jag då? Varma mackor med tacoköttfärs så klart. Tillsammans med grönsaker så blev det en kanonmiddag.

Varma tacomackor
brödskivor
färdig tacoköttfärs
tacosås eller salsa
ost

Blanda ihop köttfärsen med såsen (så den håller ihop).
Bred det över en brödskiva.
Skiva över lite ost.
Gratinera i 225 grader ca 10 minuter.
Servera med sallad.

Svårare än så här behöver det inte vara att ta hand om rester och göra en ”ny” maträtt av det. Vilka är era favorittips när det gäller att ta hand om rester?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *