Idas 11årskalas

Vilken härlig dag vi hade i går trots Sveriges tråkiga förlust i VM. Det var inte bara fotboll som var det viktiga igår utan även vår minsting Idas 11-årsdag och hon firades nästan hela dagen med släkten. Först blev det sång och paketöppning i sängen, hon hade legat vaken ett bra tag innan vi kom men lyckades ligga kvar och vänta på oss. Redan vid 12-tiden blev hon sedan ”kidnappad” för ca 2 timmar på tivolit innan det blev både fika- och matbuffé (och fotboll så klart).

Hon hann även bada en hel del med kusinerna, så det var en riktigt bra födelsedag enligt Ida. En dag som innehöll mycket av det hon älskar – karuseller, bad, fika, grillmat, superbra presenter och gäster hela dagen. En trött men lycklig tjej la sig i sin säng på kvällen.

Fikabuffé

Chokladbollspuckar
Ballerina
Vaniljrån
Jordgubbs- och kladdkaketårta
Marängtårta med blåbär
Rödavinbärskaka
Rabarberkaka lchf
Grädde


Grillmiddag

Grillad högrev och fläskytterfilé
Grillad halloumi
Grillade champinjoner, majs och zucchini

Krossad potatis med örter och Västerbottensost
Broccoli
Sallad
Pizzasallad
Gurk- och paprikamix

Pepparsås
Balsamicosås
Bearnaisesås

En kommentar till “Idas 11årskalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *