Rosa himmel och gul pasta

En efterlängtad fredag är äntligen här ?
Efter en dag inne på kontoret gick jag hem till en helt magisk rosa himmel. Jag höll dock på att missa den eftersom den var lite bakom mig när jag promenerade. Som vanligt är det svårt att få till en bild som är lika magisk som verkligheten. 

När jag kom hem jobbade jag undan lite till och sedan hann jag vila lite innan Olivia kom hit och lagade middag medan jag satt o drack vin. Förstår ni lyxen! Och det var inte vilken middag som helst vi bjöds på, utan det som nog måste vara trendigaste rätten just nu. Benjamin Ingrossos saffranspasta med pancetta och sparris. Den var så sjukt god så jag längtar redan tills jag får äta det nästa gång.


Kvällen avslutades på bästa sätt för då satte vi igång med att julpynta och vi fick så mysigt och fint. Vi hann inte ta fram allt, men det är ju en dag imorgon också. Längtar tills imorgonbitti då jag vaknar och får stiga upp til ett julpyntat hem och äta julskinka till frukost. Kan ju inte bli bättre ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *