Matsedel v.49 December 2020

Idag kommer veckomatsedeln lite senare än vanligt eftersom jag har bakat lussekatter på morgon, det är ju faktiskt första advent och då måste man mumsa på lussekatter. Jag satte igång med bakandet direkt efter frukost och blev klar för nån timme sedan. Men nu är jag ju sugen på att baka ännu mer med julsmaker. 

Men jag får nog vänta nån dag för snart ska jag börja med middagen och det blir också en första-advent-tradition – julmustkyckling. Så både Olivia och Isak kommer hem o äter, för de vill inte missa den goda kycklinggrytan.

Matsedel v.49 December 2020

Köttfri måndag
Ruccolapaj med fetaost

Fisk-tisdag
Festaostfylld lax

Onsdag
Kålpudding

Torsdag
Grillkryddade kycklinglår

Mysfredag
Fyllt lantbröd

Veckans godsak
Saffranskladdkaka med lingongrädde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *