Välkomna

Jag är så stolt och glad att kunna hälsa er välkomna hit till min egna matro.blog Hoppas ni kommer gilla att hänga här med mig. Det mesta kommer vara sig likt med en härlig blandning av det mesta.

Jag jobbar fortfarande med layouten, det är svårt att få den exakt som jag vill. Men nu är jag tillräckligt nöjd för att kunna köra igång.

Jag har lyckats få över alla tusentals gamla inlägg så ni borde hitta alla era gamla favoritrecept även här. Sök-funktionen verkar mycket bättre, har testat den och jag är riktigt nöjd.

Jag har även bytt ut en massa länkar så att de pekar rätt mot matro.blog men självklart har jag inte hittat och bytt ut alla. Så om ni klickar på nån länk som inte stämmer får ni gärna meddela mig via pm, dm, mejl eller kommentar så att jag kan fixa till även den länken. Alla gamla inlägg har inte fått rätt kategori än, men det kommer…..

Jag är rätt säker på att det nu kommer bli lättare att kommentera för er så nu ser jag fram emot en massa kommentarer och att få höra vad ni tycker om mina inlägg och recept.

Jag hoppas att ni kommer trivas här och att ni sprider matro.blog till alla ni känner (och inte känner).

Det kommer hända roliga saker här så glöm inte att kika in lite då och då för redan imorgon kommer jag berätta om en rolig tävling med ett fint pris. Det vill ni inte missa.

Varmt välkomna ?

6 reaktioner till “Välkomna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *