Alla hjärtans dag 2021

Vi tjuvstartade firandet redan igår då det var lördag och alla var lediga och hemma. Alla hjärtans dag är så enkelt att fira, ät nå gott och ha lite hjärtformad mat. Mer än så behövs inte.

Vi började kvällen med att bada bastu. Jag har nog aldrig bastat så ofta och mycket som nu. Eftersom jag oftast är så frusen är det så underbart att få vara riktigt varm nån gång då o då. Love it!

Efter bastun var det dags för en god tre-rätters-middag som jag hade sett till att förbereda under dagen. För vi ville ju vara klara med middagen innan Melodifestivalen satte igång. På tal om Mello – Tror ni att nån av de kommande programledarna kommer vara bättre än Oscar Zia och Anis don Demina?

Tillbaka till middagen som började med en Rotselleri- och potatissoppa med vitlöksbröd. Älskar att äta soppa till förrätt och Ida som älskar både soppa och vitlöksbröd var väldigt nöjd med förrätten.

Till varmrätt gjorde jag vår goda heta räkgryta som vi åt till tagliatelle, ruccola, mini-tomater och stekta halloumi-tärningar.

Vi hann inte med efterrätten före klockan 20, så Idas goda kladdkaka mumsade vi på framför Melodifestivalen. Och självklart tog jag fram fin-muggen dagen till ära 🙂

2 reaktioner till “Alla hjärtans dag 2021”

  1. Hej! Finns det recept på potatis- och rotsellerisoppan? Har alltid rotselleri hemma och använder både den och potatis i soppor. Vi äter ofta soppa. Kanske finns det några ingredienser i den här soppan som bjuder på lite omväxling till mina soppor?

    1. Nu finns soppan på bloggen. Men det är en väldigt enkel soppa utan konstigheter eftersom jag ville att den skulle smaka just rotselleri och potatis 🙂

      Men du kan kanske tipsa mig om något gott att smaksätta rotsellerisoppa med. Jag var lite sugen att prova äpple. Men det få bli nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *