Skratta o sova

Som vanligt är det alltid lika härligt med fredagkväll och en hel helg framför sig. Jag är nog inte ensam om att älska fredagkvällar, eller hur? Alltså känslan på fredagkvällar är magisk och för Ida känns det nog extra bra idag för nu har hon ett långt sportlov framför sig.

Själv tar jag inget sportlov i år, utan jag satsar på påsklovet. Men det sket sig redan lite då jag i dag insåg att jag måste jobba tisdagen efter påsk. Men jag tror och hoppas att jag kan vara ledig några dagar i alla fall.

Det var en annorlunda arbetsdag idag med både skratt o gråt tillsammans med nya fina kolleger på plats på jobbet. Riktigt kul att vara där för ovanlighetens skull och så skönt att få skratta på arbetstid igen. Det behövde jag!

Efter att ha slutat rätt tidigt hann jag vila ett tag innan det var dags att sätta igång med middagen. Alltså det är så himla skönt att hinna vila ett tag efter jobbet. Speciellt på fredagar då jag ofta är lite extra trött. Det är ofta den kvällen vi går o lägger oss tidigast på hela vecka, bara för att vi är så sjukt trötta. Är det nån som känner igen sig?

Dagens middag blev en av Idas favoriträtter, så vi hade en väldigt nöjd tjej till middagen. Glada barn är det bästa jag vet 🙂 Vad tror ni det var för go’middag hos oss?

Det var wok – med skinkstek, vitkål, morötter, broccoli, rödlök, paprika och nudlar. Kryddad med tomatpuré ketjap manis, soja, fond och Sriracha. Recept kommer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *