Älska – hata

Jag brukar älska att sova och tycka att det är det bästa som finns. Men nu är jag så less att sova och vill inget annat än att vara vaken. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle lessna på sova. Men efter att i flera månader ha sovit flera gånger per dag och totalt ungefär 12 timmar per dygn är det kanske inte så konstigt att även jag till slut har lessnat på att sova.

Nu känner jag mig lite piggare och sover faktiskt inte riktigt lika mycket nå mer, men det är fortfarande flera gånger per dag. Men jag hoppas att jag snart slipper det också.

Det här påsklovet kom så himla perfekt för mig för nu ska jag försöka att ta det lugnt på dagarna. Allt för att slippa sova 🙂

De här lediga dagarna kommer jag röja några förråd (i lugnt tempo). Älskar känslan av att få göra mig av med saker och organisera o göra fint i förråden. Synd att det inte finns några loppis att sälja saker på nu i pandemi-tider.

Jag ska även baka lite, bakning är avkoppling och rent nöje för mig. För att inte tala om att sedan få äta nybakat 🙂 Måste hitta några roliga goda recept att testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *