Matsedel v.15 april 2021

Nu har vi vaknat till sista dagen på vårt påsklov och imorgon är det dags för jobb och skola igen. Både jag och Ida kommer jobba hemifrån, medan Leif måste till fiendeland (han ska jobba i Skellefteå som vi möter i hockeykvartsfinal just nu).

Vi har ätit en massa gott i helgen och som oftast har jag gjort för mycket mat så det blir en hel del rester för mig och Ida i veckan. För er andra som vill ha inspiration på ny mat kommer här ytterligare en veckomatsedel.

Matsedel v.15 april 2021

Köttfri måndag
Röd linssoppa

Tisdag
Gravlaxpasta

Onsdag
Mozzarellafyllda köttfärsbiffar

Torsdag
Citron- och persiljekyckling på rotsaksbädd med parmesankräm

Mysfredag
Club Sandwich

Veckans godsak
Silviakaka i långpanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *