Igång igen

Då är en ny arbetsvecka igång, en riktig kort vecka. Bästa arbetsveckan på hela året 🙂 men tyvärr verkar det inte bli en solig vecka här i norr. Men man kan ju inte få allt. Men nog blir man lite småledsen då det enda man hör och ser på tv och i tidningar är om sommarvärmen som nu är på gång. Inte här dock 🙁

Helgen som precis passerade innehöll lite allt möjligt. Sol, moln, regn och snö, god grillad mat och köpesmat, soffhäng, altanhäng och flera långa promenader, vila och hemjobb. En rätt bra helg helt enkelt.

Det bästa med helgen är att jag verkligen har kommit igång med promenader, jag är inne i ett riktigt bra flow nu då jag verkligen längtar ut. Sån himla skön men ovanlig känsla för egentligen är jag ganska slö. Men inte nu 🙂 På söndag morgon var det magiskt ute – sol, vindstilla och ovanligt varmt.

Det tog tid, men nu känner jag mig dessutom nästan helt frisk. Sån underbar känsla. Det viktigaste och bästa är att energin är tillbaka. Förutom att det inte är kul att gå omkring o vara sjukt trött hela tiden, blev ju dagarna så korta då jag behövde sova 12 timmar per dygn. Och de dagar jag tog en lite längre promenad då behövde jag ytterligare nån timme sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *