Vilken tur

Den tråkiga väderprognosen i förra inlägget visade sig vara helt fel. Vi har ju haft kanonväder med riktig sommarkänsla. Sån tur att prognoserna var så himla fel. Nu har vi även fått bort all snö från gården, nu måste bara gräsmattan torka upp lite innan det är dags för årets tråkigaste måsten – kratta.

Som vi har njutit av finvädret, det har varit så varmt så vi har även kunnat sitta ute o äta middag i sol o värme. Så underbart! Självklart har vi ätit grillat och igår åt vi en sommarfavorit, som lär återkomma en hel del i sommar. Har ni provat den asiatiska biffsalladen än?

Till efterrätten blev det lite kyligare i luften men då tog vi på oss en filt och kunde fortsätta sitta ute o njuta. Men tänk, snart är det sommar på riktigt och då behövs ingen filt på kvällarna heller.

Jordgubbar och choklad en perfekt efterrätt och sommar-kombo till en kopp te.

Nu ska jag ta en kopp te och klura på dagens middag. Solen försöker kämpa sig fram så har vi tur blir det kanonväder idag igen om nån timme och då känns det självklart med grillat till middag. Men vad ska vi grilla idag? Jag ska nog inventera frysarna och se vad vi kan hitta på för smarrigt.

En kommentar till “Vilken tur”

  1. Den asiatiska biffsalladen är en favorit hos oss också. Ett av många många bra recept jag hittat hos dig 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *