Baksöndag

En underbar långhelg är nu slut och arbetsveckan har rivstartat. Men så skönt det var med flera dagar ledigt, jag hann till o med vända på dygnet lite och sova till efter sju 🙂

Igår hade jag en bakdag och hann med tre olika sorter sötsaker. Jag som inte borde ha sötsaker i frysen, men det är ju så gott och så bra att ha något hemma när man får besök. Nu när det börjar bli varmare ute räknar jag med att vi ska börja umgås mer, det är nog inte bara jag som längtar efter att få träffa folk.

Jag började med det viktigaste och det som tog längst tid – Philadelphiabullar. Visst har ni provat dessa supergoda krämiga bullar som är så enkla att baka eftersom de görs i långpanna?

Sedan gjorde jag smarriga AfterEight-snittar som jag misslyckades lite med. Men choklad och After Eight blir ju aldrig fel, så dessa kakor kommer definitivt att ätas upp utan problem. Men jag ska nog modifiera receptet en aning nästa gång och innan jag delar med mig av receptet.

Till slut kände jag att jag kanske borde baka en lite nyttigare variant också. Så då bakade jag mina goda bananmuffins med äpplen. Perfekt att ha ett lite nyttigare alternativ i frysen när sötsuget slår till.

Nu blir det lite serietittande och mys i soffan. Ute vräker regnet ner och då är det extra mysigt att vara inne och höra regnet smattra utanför.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *