Lugnt i Luleå

I morse vaknade jag alldeles för tidigt för att vara en lördag, ja det var för tidigt oavsett dag. Redan klockan fyra vaknade jag och kunde omöjligt somna om. I drygt en timme försökte jag men sedan gav jag upp för då började jag även bli lite hungrig och tesugen.

Efter en macka och en kopp te drog jag på mig träningskläderna och gick i väg på en promenad. Lika bra att passa på att ta en magisk promenad när man ändå är vaken. Det är nå speciellt med att vara ute o promenera vid 6-7-tiden, så tyst, lugnt och stilla.

Dessutom sken solen från en klarblå himmel och det blåste inte speciellt mycket. En underbar start på dagen helt enkelt. Men när jag sedan kom hem var jag lite småtrött och lyckade faktiskt sova en timme. Sedan var jag redo att städa altan och förbereda dagens mors-dags-firande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *