Är jag dum, eller?

Man börjar ju fundera hur smart man är. I trettiogradig värme, både ute och i köket, ställer jag mig och bakar bullar. Inte smartaste aktiviteten en stekhet sommardag.

Men födelsedagsbarnet önskar sig blåbärsbullar så då ställer sig mamman och bakar blåbärsbullar. Den här varianten med en mandel- och vaniljfyllning är såå god. Och när jag ändå höll på så blev det en omgång syltsnitt också. Så nu har vi lite fika till morgondagens kalas.

I dag är det faktiskt lite mulet, men ändå absolut lika varmt som tidigare. Om inte varmare. Sitter just nu ute och det fläktar ingenting. Men i dag ska jag inte baka nånting, men jag måste vara lite i köket och förbereda några smågrejer till dagens och morgondagens middag. Men ugnen ska inte stå på och det mesta t.ex. skala ägg och rensa jordgubbar kan jag sitta ute i skuggan och göra.

Hela dagen i dag lär gå åt till att förbereda morgondagens aktiviteter så att jag kan njuta och slappna av imorgon och lägga det mesta av min fokus på 14-åringen.

Vad har ni för planer idag? Har ni semester eller jobbar ni?

4 reaktioner till “Är jag dum, eller?”

  1. Jag jobbar så det blir att sitta inne hela dagen. Sista jobbveckan sen har jag 4v semester.

  2. Du är galen 😀 Men av en bra anledning ❤️
    Gratta födelsedagsbarnet och hoppas bullarna blir uppskattade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *