Underbara sommarkvällar

Vilka dagar vi har nu och ännu bättre – vilka kvällar❤️ Alltså finns det något bättre än varma sommarkvällar? Jag tror inte det. Och det verkar ju som att det här vädret ska fortsätta länge till. Så underbart.

Efter vi ätit middag sitter jag kvar länge ute i kvällssolen och njuter. Det är det bästa jag vet och det jag älskar mest med somrarna. Ute är det perfekt temperatur, inne är det alldeles för varmt.

Dagens middag var något av det godaste jag vet, grillad lax och fransk potatissallad med extra grönsaker (ja det är favoriten just nu och vi äter den väldigt ofta). Grillad lax är så mycket godare än ugnsstekt. Men eftersom fisk inte är nån storfavorit bland övriga familjen så blir det alldeles för sällan vi äter det, tyvärr.

Men jag ska se till att jag hinner äta det flera gånger innan grillsäsongen är över.

Nu ska jag gå o förbereda lite inför morgondagens bakning. Trots närmare 30 grader så ska jag baka lite imorgon. Det lär gå fort att jäsa. Födelsedagsbarnet har önskat sig blåbärsbullar och då är det klart hon ska få blåbärsbullar.

Tror även jag ska förbereda nån småkaka, kanske lite syltsnittar eller nån havrekaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *