#MatroRester

Nu har Leif och Ida åkt till Jämtland medan jag stannar hemma i Luleå för att jobba. Så den här veckan blir det kyl- och frysrensning för mig. Ska bli kul o se vad jag hittar för spännande att kunna göra goda måltider av. Jag är så taggad att rensa!

Jag älskar att städa o röja, oavsett om det är i förråd eller frys 🙂 Kanske hinner jag röja något förråd också nu när jag är Home Alone i över en vecka. Fast jag ska ju hinna jobba också 🙂

Jag började med rester redan till lunch då jag åt ett gott smörrebröd med danskt rågbröd, rödbetssallad och köttbullar. Rester kan vara såå himla gott alltså. Och till middag blev det uppstekt palt som jag också hittat längst in i frysen.

En stor påse med svarta vinbär tänker jag göra saft av, eventuellt blir det lite gelé också. Så då blir det ju (tyvärr) att jag kommer fylla frysen med en del saftflaskor, så jag får inte så mycket ny plats. Men saftflaskor kommer i alla fall gå åt allt eftersom och inte som vinbärspåsen som blir liggande år ut och år in.

När jag lägger ut på Instagram, kommer nog framför allt bli på story, vad jag äter så kommer jag använda #MatroRester.

Nu när vi äntligen har go-väder igen ska jag njuta av altanhäng på eftermiddagarna och kvällarna. Det bästa jag vet 🙂 Tyvärr är det inte optimalt att sitta ute o jobba då solen lyser på skärmen. Så under arbetsdagen får jag nog hålla mig inomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *