Smörrebröd – matig macka

Har ni provat baka mitt danska rågbröd? Ett gott nyttigt bröd som passar perfekt att använda till smörrebröd. Nu när man jobbar hemma tycker jag att det är perfekt med en matig macka till lunch tillsammans med en riktigt stor kopp te.

När jag hade min restvecka då jag försökte tömma skafferi, kyl och frys så gott det gick så hittade jag några få köttbullar i frysen. Dessa blev perfekt som pålägg tillsammans med sallad, rödbetssallad och tomater på mitt rågbröd.

Så härliga kort när solen lyser på de smarriga mackorna. Nu ikväll har det börjat blåsa riktigt ordentligt och hösten känns riktigt nära, så då älskar jag att se tillbaka på härliga kort med sol o värme.

Enligt väderprognosen ska det vara riktigt oväder imorgon med spöregn och blåst. Sådan dagar är det såå himla skönt att jag jobbar hemma och slipper fundera på hur jag ska ta mig till jobbet utan att bli dyngsur.

Ska bli spännande att se hur länge vi får fortsätta att jobba hemma och framför allt vilka regler det blir sedan kring hemarbete. Främst på mitt egna jobb men även intressant att se hur andra företag kommer tänka kring distansarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *