22-årsfirande

I morgon fyller Olivia år men vi firade henne redan igår när alla var lediga och på hemmaplan. Pga förkylningar och fulla kalendrar firade vi endast inom familjen. Både jag och Olivia älskar stora kalas och firanden men det är riktigt mysigt att bara vara familjen också. Framför allt nu när det inte händer så ofta då två av tre barn redan har flyttat hemifrån.

Först hade jag tänkt skippa förrätten. Men ska det firas så ska det firas och då är det självklart att vi måste ha 3-rätters så jag gjorde en liten plocktallrik till förrätt. Förutom lite grönsaker fanns det på tallriken en kantarelltoast, ostfylld pizzakorg med kräftstjärtar och en skiva parmaskinka.

Lite smått o gott

Sedan blev det kycklinggryta, ris och sallad till varmrätt. Serverad i min fina turkosa favoritgryta.

Kycklinggryta kryddad med bl.a. mango chutney och sambal oelek.

Middagen avslutades med en chokladtårta, Olivia önskade sig choklad och hon fick choklad. Som jag brukar säga – Ingen middag är komplett utan choklad.

Innan vi åt garnerade jag tårtan med jordgubbar.

När jag skrev in rubriken var jag tvungen att räkna flera gånger att det verkligen är 22 år hon fyller. Det lät så mycket så jag var säker på att jag räknade fel. Men det stämmer verkligen. Oj, oj 🙂

En kommentar till “22-årsfirande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *