Lugn kväll

Plötsligt var det fredag igen och jag har två sovmorgondagar framför mig. Lovely! Vi har fått in en riktig ordentlig höstförkylning i huset så lite extra vila blir perfekt. Ida som nästan aldrig är sjuk har varit krasslig och hemma från skolan hela veckan. Jag (som typ alltid är sjuk) har också varit lite krasslig och som vanligt med mina förkylningar kommer o går de. Jag är bra några dagar, sämre några dagar, bättre igen och så där håller det på. Få se hur länge det kommer hålla på den här gången 🙁

Det har inte blivit vare sig mycket eller rolig matlagning den här veckan. Men en stor kopp te och en äggmacka är inte helt fel det heller.

Imorgon ska vi fira Olivia lite i förskott. Men vi blir bara närmaste familjen, för säkerhetskull, för vi vill inte smitta min mamma eller nån annan trots att det inte är Covid. Men ingen vill ju vara förkyld heller.

Det blir ett konstigt och oplanerat kalas då hon varken har önskat sig nån speciell mat, efterrätt/tårta eller presenter. Dessutom har jag haft fullt upp med att styla mammas hus som är ute till försäljning så mina tankar har, tyvärr, varit på annat håll. Jag som älskar att planera och fixa kalas i vanliga fall.

Men det kommer i alla fall bli mysigt att träffas och nån mat kommer jag nog hitta på 🙂

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och inte göra mycket mer i kväll än att se serier, surfa omkring på nätet och dricka te. Ha en underbar fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *