Check på det

Onsdag förra veckan skrev jag min första tenta på många många år 🙂 Lite smånervöst, men mest så himla kul att vara igång på allvar med mina ekonomistudier. Jag har alltid gillat att göra prov och tentor, för det är ju ett perfekt bevis på att man har gjort det man ska. Och när väl provet är skrivet kan man lämna det bakom sig och gå vidare.

Igår fick jag mitt provsvar och jag fick godkänt med endast 2 poängs avdrag. Så stolt! Ett slarvfel som jag skyller på febern jag hade när jag skrev tentan och gjorde mig en aning ofokuserad och trött. Det andra felet var pga okunskap men nu har jag koll.

Tidigare kändes det rätt skönt att man bara kan få godkänt eller icke godkänt för att slippa den extra pressen för att få väl godkänt. Men nu när det gick så himla bra hade jag ju så klart velat att det fanns VG också. Mycket vill ha mer…

Imorgon går jag vidare i min utbildning, men det blir nog bara en halv pluggdag då jag har en annan utbildning på jobbet som jag stämplar in för efter lunch. Så smart jag ska bli med så många utbildningar i allt möjligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *