God morgon?

Nu har jag kommit in i en dålig period igen, där jag inte sover hela nätter. Blir så less på mig själv. Hur svårt ska det vara att sova? Men fördelen med att vakna tidigt är att man kan ta en lugn morgon à la helg trots att det är vardag. För jag tycker om att ta min första kopp te i detta tysta morgonlugn och sedan är jag redo för en ny arbetsdag (och några fler koppar te 🙂 ).

Igår när solen äntligen sken och det var en helt underbar höstdag jobbade vi en massa i trädgården. Bland annat så trimmade vi två av våra gamla syrener och jag fick ett nytt trädgårdsland där jag tänker ha perenner. Få se om jag lyckas få något att blomma 🙂

Nu är det inte mycket kvar att fixa med ute innan vi är redo för vinter och kyla. Och även jag börjar känna mig redo för vintern, i alla fall julen. Jag har faktiskt börjat längta efter julgardiner, julljus och alla goda julsmaker i fika och mat. Jag tror det kommer bli jul extra tidigt hemma hos oss i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *