Pluggdag

Det här inlägget började jag med igår, men som vanligt kom det en massa annat i vägen så jag hann inte slutföra och publicera det. Men idag då jag vaknade redan 4 och inte ska cykla i väg till kontoret förrän strax före 8 fick jag många lediga timmar på mig att slutföra det 🙂

*****************

I dag satt jag hemma och pluggade på förmiddan. Jag älskar det! Det är så himla kul men nu har nivån höjts avsevärt. Så nu måste jag tänka och fundera och nöta in det mer än under första delen, där det flöt på riktigt bra och enkelt.

Men det är kul att jag känner igen en del från mina tidigare ekonomikurser och kommer ihåg att jag även då tyckte att dessa delar var krångliga. Så jag verkar inte ha blivit klokare med åren 🙂

Min tanke är att jag ska vara ledig en heldag i veckan, men det funkar inte alltid jobbmässigt så den här veckan blir det två halvdagar istället. Så tisdag förmiddag och onsdag eftermiddag pluggar jag ekonomi privat. Torsdag hela da’n och två timmar på fredag kommer jag gå utbildning på jobbet. Mycket ny info som ska in dessa dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *