Regn, rusk och mys

I dag kom det mer snö, men inte så mycket som de varnade om tidigare. Det blev nog varmare än väntat för det var mer regn än snö som kom. Riktigt ruskväder i alla fall. På grund av vädervarningen jobbade jag hemma idag, liksom många andra på jobbet gjorde. Väldigt skönt, både för att jag inte ville ut i ovädret och för att det stod mycket på dagens to-do-lista och då är det skönt att slippa restid.

Jag hann beta av en del på den långa akut-listan, men det blir fullt upp även på fredag. För imorgon är det plugg-dag och jag lägger alla jobb-grejer åt sidan (försöker i alla fall).

Middagen är precis uppäten och bortplockad och det gick väldigt fort för det var bara rester som jag åt i min ensamhet. Så nu ska jag fixa en kopp te och krypa ner i soffan och där tänker jag nog stanna o mysa resten av kvällen. För som jag sa så är min to-do-lista på jobbet lång men jag har sett till att krympa ner hemmets to-do-lista för att jag ska hinna vila och återhämta mig ibland också.

Ikväll är ett perfekt tillfälle att bara vara – i soffan under en filt och med en kopp te och tända ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *