H.E.L.G

Tala om fredagskänsla! Endast halvdag på jobbet, middagsgäster ikväll och sedan en hel helg framför oss. Och till och med vädret verkar vara på vår sida då prognosen säger sol i helgen.

Jag kom precis in från en promenad, det var ingen sol men riktigt varmt. Nu ska jag alldeles strax sätta igång med kvällens middag. Men först en kopp te….och skriva klart det här inlägget.

Torsdag är vår lilla stress-dag vid middagstid så det är så skönt att det även är min ”lediga” dag så jag hinner fixa en ordentlig middag till Ida innan hon ska i väg på träning. Jag är ju inte ledig på torsdagar, utan det är min pluggdag och det innebär att jag själv äger min tid och kan sluta plugga tidigare om jag vill och sedan fortsätta efter middag och skjutsningar när det är lugnare igen.

De dagar Lule har hemmamatch är det extra stressigt för de matcherna vill Ida absolut inte missa. Så jag hämtar lite tidigare från träningen så att hon hinner hem och duscha innan hon sen åker vidare mot ishallen.

Igår hann jag fixa en riktigt god laxmiddag, en av mina favoriter faktiskt. Alltså pasta och lax är ju en sån underbar kombination. Blir aldrig less. Igår blev det varianten med citron, dill och ärtor och parmesan förstås.

Ni måste prova, här finns receptet fast med röding istället för lax. Men som vanligt ändrade jag lite i receptet, jag drog ner på crème fraiche och tog lite pastavatten också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *