Lycklig och stolt

Alltså jag är så lycklig!
Jag har fått ett nytt jobb

Jag är så himla stolt över mig själv som fixade det här. Tänk vad lite målmedvetenhet och fokus kan göra. Visste knappt att jag kunde vara så målmedveten 🙂 Bland annat var ekonomiutbildningen ett steg mot målet att få ett nytt jobb.

Från att jag definitivt bestämde mig för att jag skulle byta jobb tills jag blev erbjuden ett drömjobb tog det mindre än ett halvår. I en bransch och stad där det inte är många såna tjänster ute. Lycka!

Sjävklart var jag tvungen att fira min nyfunna lycka på bästa sätt – med riktig Champagne. Det händer inte ofta men den här gången ville jag verkligen dricka dyra och goda bubblor.

Jag bjöd över mamma och brorsan (som var i Luleå) på firandet och överraskade dem med den goda nyheten. Blir nog mer firanden framöver för det är ju så himla kul att fira ofta och med många.

Att dricka champagne var det viktiga 🙂 men jag dukade även fram en ost- och charkbricka, sallad, ägg, baguetter och kex.


4 reaktioner till “Lycklig och stolt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *