Kyligt

Idag har vi vaknat upp till ett riktigt kylslaget Luleå. Vilken tur att vi inte hade några planer på utomhusaktiviteter idag. En promenad kanske jag klarar av, det är ju faktiskt riktigt vackert ute med en strålande sol från blå himmel.

Men i övrigt tänker jag hålla mig inomhus med en kopp te i handen för att hålla värmen 🙂 Eller kanske slår jag igång ugnen och bakar lite, har kvar några jästpaket från tänkt julbak som aldrig blev av.

På Instagram hittar ni mig som matro_sara där jag mest delar insta-storys (ni vet de där ringarna högst upp som bara ligger kvar 1 dygn). Klicka er gärna in på instagram och börja följ mig. I dag har jag bl.a delat den här bilden på vår temperatur, men mest blir det matbilder – så klart.

Efter alla helger och all ledighet är det nu ”bara” en vanlig helg kvar tills jobbet drar igång på allvar igen. Fast för mig blir det nog mer allvar först den 1 februari då jag börjar mitt nya jobb. Nu handlar det mest om avveckling på nuvarande jobbet.

Sista tiden kommer handla om att rensa dokument i pärmar och på datorn, tömma skrivbord, hurts och bokhylla och lämna över arbetsuppgifter. Fast det sista är jag i stort sett klar med, lite bokslutsabete nu i början av januari är dock kvar att visa och lämna över.

Trots all julledighet har jag fortfarande en hel del ledighet kvar att ta ut, så jag har inte ens 15 arbetsdagar kvar. Känns så bra och jag är så sjukt taggad på att dra igång mitt nya jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *